20% έκπτωση στους Άκρατους Οίνους της Λαμπρής!

Οίνοι Ηλέσιον στο επίκεντρο της… κατάνυξης

και της… Λαμπρής !

Συν – οδοιπόροι των αγωνιστών της ζωής

Η Φύση φόρεσε τα καλά της. Ένα εμπριμέ δροσερό φόρεμα και στεφάνι από κάθε λογής άνθη στα μαλλιά της. Σεργιανίζει σε κάμπους και πολιτείες και σαν γυναίκα σκορπά την ευωδιά της και απολαμβάνει τον θαυμασμό.

Μια νέα εποχή πήρε το σκήπτρο του Χρόνου και μας θέλει νικητές!

Γι’ αυτό λέμε «ναι» σε οτιδήποτε αυθεντικό, γυρίζουμε την πλάτη στα κάλπικα που χαμηλώνουν την ποιότητα της ζωής μας, βγαίνουμε από την μοναξιά και απλώνουμε το χέρι να αγκαλιάσουμε τους συνοδοιπόρους μας.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι Αρχαίοι Έλληνες επέτρεπαν στους οδοιπόρους, αυτούς τους μικρούς αγωνιστές της καθημερινότητας, να πίνουν Άκρατο οίνο… Όπως αργότερα και ο Χριστιανισμός συνέδεσε τον οίνο με την ζωή… «τούτο εστί το αίμα μου, πίετε εξ αυτού πάντες…», ενώ από την παράδοση μας έρχεται η κατανάλωση οίνου και ψωμιού ως πρωινό για ενέργεια.

Έτσι ο Οργανισμός Περιβάλλοντος Ηλέσιον, που ξέρει πως είναι να πορεύεσαι δρόμους δύσκολους, αναγέννησε και συνεχίζει δυναμικά να προσφέρει Άκρατο οίνο στους καταναλωτές της σύγχρονης Ελλάδας για την υπέρβαση των εμποδίων και προσθέτει με κράση, σοφά και με μέτρο, το «Ειδύλλι» και το  «Σταφυλόμελο» για τη γιορτή.

Άκρατος Οίνος + Ειδύλλι (σταφυλόνερο)

= Κρασί (Κεκραμμένος Οίνος)

Κρασί όσο ελαφρύ θέλεις με το Ειδύλλι!

Κρασί όσο γλυκό θέλεις με το Σταφυλόμελο!

Παντού μαζί λοιπόν. Στη λύπη, στη χαρά, στα κατανυκτικά λιτά γεύματα της Μεγαλοβδομάδας, αλλά και στα πολύβουα γενναιόδωρα τραπεζώματα της Λαμπρής… οι οίνοι του Ηλέσιον θα έχουν και φέτος τη θέση που τους ταιριάζει…

Στο επί – κέντρο!

Ο Οργ. Ηλέσιον και φέτος για την Ανάσταση και τη Λαμπρή διαθέτει:

20% έκπτωση στους Άκρατους Οίνους Ηλέσιον!