Βιολογικές Ρυζογκοφρέτες Σπερχειού

Διατροφική ποδηλατάδα… στα υγιεινά μονοπάτια της γεύσης!

Η Βιολογική Ρυζογκοφρέτα Σπερχειού είναι ένα ελαφρύ έδεσμα, από ρύζι που καλλιεργεί ο Οργανισμός Περιβάλλοντος Ηλέσιον χωρίς τη χρήση τοξικών φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων, στην περιοχή «Φύση» (NATURA) του Σπερχειού ποταμού. Επιπλέον, αποτελεί μία από τις λίγες καλλιέργειες που βοηθούν στη γονιμότητα των αλατούχων εδαφών και στη διατήρηση του οικοσυστήματος των υδροβιότοπων.

Στην δική μας φαντασία βέβαια… η Βιολογική Ρυζογκοφρέτα Σπερχειού, έχει κι άλλες μορφές είτε συμβολισμούς.

Είναι… ρόδες που κυλούν και πάνε το ποδήλατο της ψυχής μας βόλτα σε κατάφυτα ρυζοχώραφα χωρίς φυτοφάρμακα.

Είναι… μικροί δίσκοι που παίζουν στο στόμα μας την μουσική της αμόλυντης και προικισμένης φύσης, το τραγούδι των σπουργιτιών, το γέλιο των βατράχων, το θρόισμα των σταχυών στο παιχνίδισμα του καθαρού ευωδιαστού ανέμου.

Είναι βάσεις δεδομένων που καταχωρήθηκε ο ερωτικός χορός της λιβελούλας ανάμεσα στα φυτά, το άρωμα του βασιλικού και η ουσία των άγριων φυτών που συμβίωσαν όμορφα και πλούτισαν το αγνό ρύζι.  

Είναι, ακόμα, μικρές ομάδες υγιών σπόρων που ενώθηκαν για να αντιπαλέψουν το σύστημα της διατροφικής βιοτεχνολογίας.

Η βιολογική, ελαφριά και πεντανόστιμη πρόταση απέναντι σε όλα εκείνα τα τεχνητά δημιουργήματα με τα χιλιάδες συντηρητικά και τα χημικά, που εξασφαλίζουν ωραία χρώματα, γεύση και μακρά διάρκεια ζωής στα τρόφιμα, ενώ παράλληλα επιβαρύνουν τον ανθρώπινο οργανισμό!

Ο Οργανισμός Περιβάλλοντος Ηλέσιον, τόλμησε να… βαδίσει πάνω σ’ αυτά  τα μικρά “συννεφάκια” υγείας -τις Βιολογικές Ρυζογκοφρέτες Σπερχειού- για να χαρίσει στους καταναλωτές ατέλειωτα γαστριμαργικά ταξίδια, χωρίς τα… διόδια των θερμίδων.

Πάνω στο αφράτο ρυζό… στρωμα μπορούν να ξαπλώσουν κάθε λογής πρώτες ύλες, σε συνδυασμούς εμπνευσμένους από τις κουζίνες όλων των λαών της Γης, για ξεκούραστα γεύματα που δεν βαραίνουν το στομάχι μας.

Η επιλογή μιας Βιολογικής Ρυζογκοφρέτας Σπερχειού του Ηλέσιον, μάς εξασφαλίζει ονειρεμένες γευστικές εμπειρίες, σε απόλυτο συνδυασμό με τα διατροφικά οφέλη που χρειαζόμαστε!

Οι βιολογικές Ρυζογκοφρέτες Σπερχειού του Ηλέσιον ΔΕΝ περιέχουν αλάτι, ζάχαρη, γλουτένη, χοληστερόλη, αλκοόλ και καφεΐνη.

Είναι ιδανικές για φυτοφάγους και vegan καταναλωτές. 

Σύντομα, το νέο μας προϊόν θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδοχές χωρίς αλάτι: απλή, με κινόα, με φαγόπυρο και θα είναι όλα βιολογικά!

Τις βιολογικές Ρυζογκοφρέτες Σπερχειού, θα μπορεί κανείς να τις αναζητήσει στον πάγκο του Οργ. Ηλέσιον στις Αγορές Βιοκαλλιεργητών Αττικής και σε επιλεγμένα καταστήματα βιολογικών και παραδοσιακών προϊόντων σε όλη την Ελλάδα.

 Και μην ξεχνάμε… για καλή ζωή, η φύση είναι η λύση!