Ο Οργανισμός Ηλέσιον στο SUPER MARKET FORUM 2017

Τις εντυπώσεις κέρδισε ο Οργανισμός Ηλέσιον και τα καινοτομικά προϊόντα του στο FORUM SUPER MARKET 2017 – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΠΟΤΩΝ  & ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ που πραγματοποιήθηκε στην ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ, στις 3 Νοεμβρίου 2017, όπου συμμετείχαν επιχειρηματίες του κλάδου σούπερ μάρκετ από όλη την Ελλάδα και από την Κύπρο.

Έγινε έτσι το πρώτο βήμα σε μια νέα πλατειά οδό προώθησης των προϊόντων του Οργανισμού μας!

Με την παρουσία του στο FORUM SUPER MARKET 2017 ο Οργανισμός Ηλέσιον επιδίωξε ουσιαστικότερη επαφή με το εγχώριο λιανεμπόριο τροφίμων – ποτών αλλά και επιπλέον επαφές με την διεθνή αγορά.

Οι πολύ επιτυχημένοι εκπρόσωποι του κλάδου εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την ιδέα πάνω στην οποία κτίστηκε ο Οργανισμός Ηλέσιον και εντυπωσιάστηκαν από την ποιότητα των τελικών προϊόντων.

Οι Αρχαιοελληνικοί οίνοι διαφόρων ποικιλιών, το Ειδύλλι (σταφυλόνερο), το Σταφυλόμελο και τα άλλα προϊόντα σταφυλής, και ακόμα τα φυσικής βιολογικής και βιολογικής καλλιέργειας ρύζια και ρυζάλευρα «Ρυζείς» και «Σπερχειού», μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους με την μοναδικότητα και την ποιότητά τους. 

Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση διοργανώθηκε για 4η συνεχή χρονιά, φέρνοντας σε άμεση επικοινωνία το λιανεμπόριο τροφίμων και ποτών με τον κόσμο των προμηθευτών – παραγωγών και των υπηρεσιών του κλάδου.

Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες – υπεύθυνοι των εταιρειών της βιομηχανίας παραγωγής, επεξεργασίας, συσκευασίας και εμπορίας τροφίμων, ποτών, καλλυντικών, προϊόντων super market γενικότερα που παρουσίασαν εκλεκτά προϊόντα, είχαν την ευκαιρία για επαφή και επικοινωνία με εμπορικούς αντιπροσώπους αλλά και εκπροσώπους του χονδρικού και λιανικού εμπορίου τροφίμων και ποτών, του χώρου της μαζικής εστίασης, δικτύων διανομής εντός & εκτός Ελλάδος και του ευρύτερου κλάδου των τροφίμων και των ποτών.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε  βράβευση επιχειρήσεων, σειρά ομιλιών για τον κλάδο και έκθεση προϊόντων παραγωγικών επιχειρήσεων.

Την έκθεση προϊόντων εγκαινίασε ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ενώ το άνοιγμα των εργασιών του forum έκανε ο κ. Κώστας Νικολαϊδης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων.

Επίσης, έγιναν και αρκετές εισηγήσεις επί ειδικών θεμάτων λιανεμπορίου.

Οι ομιλητές πρότειναν τρόπους ανάπτυξης επιτυχημένων στρατηγικών, που έχουν γίνει υπόδειγμα ανάπτυξης στο δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον, ώστε να δημιουργηθούν προοπτικές για νέες κερδοφόρες ενέργειες και να αποκτήσουν μερίδιο στην εγχώρια και διεθνή «αγορά.

Οργανωτές της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία Β & Β ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ και το περιοδικό  «Ο ΚΟΣΜΟΣ TΟΥ SUPER MARKET».