Πολλαπλασιασμός Ελπίδας!

Απόηχος FOOD EXPO 2018…

Όταν φεύγοντας από μια έκθεση έχεις στο νου και στην καρδιά σου πολλαπλάσιες ελπίδες από όσες είχες πηγαίνοντας… αυτό είναι κέρδος!

Ο Οργανισμός Περιβάλλοντος Ηλέσιον συμμετείχε και φέτος στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOODEXPO με ενθουσιασμό και δύναμη, κάτω από την… ομπρέλα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Περιμέναμε ότι εκεί θα συναντούσαμε λιγότερα ερωτηματικά και περισσότερα θαυμαστικά -συγκριτικά με άλλες χρονιές- και δεν διαψευστήκαμε.
Φέτος γνώριζαν για την δράση μας πολύ περισσότεροι επισκέπτες που μας προσέγγισαν με χαμόγελο. Δοκίμασαν τους νέους άκρατους οίνους μας και έκαναν την κράση με το Ειδύλλι και το Σταφυλόμελο, φτιάχνοντας έτσι το κρασί τους όπως το ήθελαν… φυσικά!

Συζητήσαμε για τα ζητήματα της διατροφής στην σύγχρονη εποχή και τις διεξόδους υγείας στις οποίες μας οδηγούν τα αρχέγονα μονοπάτια της φυσικής παραγωγής.

Ακούσαμε συμβουλές για «επιμονή στον στόχο» από ανθρώπους που εκτιμούμε, αλλά και διαπιστώσεις έκπληκτων καταναλωτών που είδαν την υγεία τους να βελτιώνεται από την κατανάλωση των φυσικών βιολογικών οίνων του Οργ. Ηλέσιον.

Στην FOODEXPO και μέσα από τις B2Β συναντήσεις, ήρθαμε σε επαφή με επιχειρηματίες του εξωτερικού στους οποίους είχαμε την χαρά και την τιμή να παραδώσαμε ένα διατροφικό μήνυμα από την Αρχαία Ελλάδα.

Το μικρό μας περίπτερο (stand) πήρε λίγη από την αύρα των συμποσίων του Χρυσού Αιώνα, όταν οι καινοτομικοί οίνοι του Ηλέσιον γέμιζαν με το σώμα, το άρωμα και το εντυπωσιακό χρώμα τους τα ποτήρια της γνωριμίας.

Η ευχάριστη έκπληξη διαδεχόταν την δοκιμή, ενώ κυρίαρχος ήταν ο θαυμασμός για την ιδέα ενός οίνου που μπορεί να συντηρείται χωρίς πρόσθετα θειώδη… με την ευχή του θεού Διόνυσου.

Το δικό τους μερίδιο στην προσοχή των επισκεπτών είχαν επίσης τα φυσικά βιολογικά ρύζια και ρυζάλευρα «Ρυζείς», καθώς και η αντίστοιχη βιολογική εκδοχή του «Σπερχειού».

Η FOODEXPO έγινε για μας έδρα για επιτυχές κλείσιμο εμπορικών συμφωνιών, αλλά και… γόνιμο χωράφι για νέες “σοδειές”!
Εν κατακλείδι, παρά τις όποιες δυσκολίες και τους… βαρείς χειμώνες, θα πιστεύουμε πάντα ότι… ένα χελιδόνι μπορεί να φέρει την Άνοιξη!