Ο Οργ. Ηλέσιον θα παρουσιάσει νέα καινοτομικά προϊόντα στην Food Expo

Πρόσκληση

Θα ήταν ιδιαίτερη η χαρά μας να σας συναντήσουμε στο περίπτερό μας στην Διεθνή Έκθεση FOOD EXPO.

FOOD EXPO 2017

18 – 20 Μαρτίου 2017

στο Metropolitan Expo

(Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος)

Αίθουσα (HALL): 1

Θέση (STAND): F22    

Ο Οργανισμός Ηλέσιον δεν θα μπορούσε να λείπει από μία έκθεση διεθνούς εμβέλειας όπως είναι η Food Expo. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα πρωτοποριακά προϊόντα μας σε χιλιάδες επισκέπτες.

Μετά την πολύ επιτυχημένη συμμετοχή στην περυσινή διοργάνωση, η ομάδα του Οργ. Ηλέσιον ετοιμάζεται να καταπλήξει και φέτος τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες με τα νέα αλλά και τα καθιερωμένα καινοτομικά προϊόντα μας.

Μαζί με όλους τους οίνους μας που παράχθηκαν από το ξεκίνημά μας, γνωριμία με τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες του χώρου θα επιδιώξουν οι φετινοί βιολογικοί άκρατοι οίνοι Ηλέσιον, φυσικής οινοποίησης, ο Ροδίτης Αλεπού και ο Νυκτήλιος. Επίσης το Ειδύλλι και το Σταφυλόμελο (το φυτικό μέλι) και το Οινόσταγμα που αποτελεί απόσταγμα οίνου.  Περίοπτη θέση στο περίπτερό μας θα έχουν βεβαίως τα βιολογικά ρύζια και ρυζάλευρα Σπερχειού, καθώς και το βιολογικό ρύζι φυσικής καλλιέργειας «Ρυζείς».

Επειδή η καλλιέργεια οίνου και τροφής χωρίς χημικές παρεμβάσεις δεν είναι μυστικό αλλά όαση στο ταλανισμένο πεδίο της διατροφής, το Ηλέσιον θα σας περιμένει στην FOOD EXPO 2017 για να μοιραστεί μαζί σας το «know how»… με την ευχή να βρει κι άλλους συνοδοιπόρους.

Tο περίπτερό μας θα βρίσκεται κάτω από την «ομπρέλα» της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Πατήστε εδώ για την δωρεάν πρόσκλησή σας στην έκθεση

Πατήστε εδώ για την πρόσβαση σας στην έκθεση

Με εκτίμηση,

Έμμη Πανούση

Ηλ.Ταχ: helession@gmail.com

Τηλ: 210-5222323,

Κιν: 69-78771777