Πόλος έλξης το Ηλέσιον και οι καινοτομίες του!

Πόλος έλξης ενδιαφερομένων επαγγελματιών από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, αποτέλεσε το Ηλέσιον κατά την διάρκεια της διεθνούς έκθεσης OENOTELIA που πραγματοποιήθηκε στις 18 – 20 Μαρτίου στο πλαίσιο της Food Expo 2016.

Oenotelia 2016

Το Ηλέσιον με τα καινοτομικά προϊόντα του, έστειλε σε όλους το μήνυμα ότι μπορεί να υπάρξει τροφή υψηλής ποιότητας, χωρίς ίχνος τοξικών χημικών παρεμβάσεων.

Σε συνέχεια της προεργασίας που είχαμε κάνει πριν την έκθεση, στην OENOTELIA μας αναζήτησαν και μας γνώρισαν από κοντά εκατοντάδες επαγγελματίες, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Oenotelia_2016-03_256Ιδιαίτερα μας συγκίνησαν οι Έλληνες που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό. Όταν τους επικοινωνήσαμε την φιλοσοφία μας, και τους κεράσαμε τον Άκρατο και το Κεκραμμένο οίνο με ή χωρίς Σταφυλόμελο, μεταφέρθηκαν νοερά στα φημισμένα συμπόσια του Χρυσού Αιώνα και ένιωσαν υπερηφάνεια για την οινική αρχαιοελληνική παρακαταθήκη που έφτασε ως τις μέρες μας, με… όχημα το Ηλέσιον. Αυτό μας τιμά για περισσότερους λόγους από τους απλώς εμπορικούς. Η ηθική ανταμοιβή και αναγνώριση για καίρια ζητήματα όπως η αληθινή ποιότητα στην διατροφή αλλά και η πλούσια πολιτισμική παράδοση της χώρας μας, αποτελεί περαιτέρω κίνητρο για εμάς

Το φυσικό βιολογικό κρασί του Ηλέσιον είναι το πρώτο και μοναδικό στη αγορά που δεν περιέχει θειώδη συντηρητικά και παράγεται με φυσική οινοποίηση στη βάση αρχαιοελληνικών προτύπων. Επίσης το σταφυλόμελο, το ρύζι μας καθώς και όλα τα άλλα προϊόντα μας, είναι αποτέλεσμα βιολογικής φυσικής καλλιέργειας και επεξεργασίας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ να επαναλάβουμε σ’ αυτούς που στάθηκαν δίπλα μας συμπαραστάτες στην διαδρομή μας για την σωστή διατροφή και την διάσωση της διατροφικής μας κληρονομιάς…

 Oenotelia_2016-01_256