Στην Food Expo μαζί !

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Θα ήταν ιδιαίτερη η χαρά μας να σας συναντήσουμε στο περίπτερό μας στην διεθνή έκθεση Food Expo στην αίθουσα (hall) 1 και στην θέση (stand) C06/D05.

Ο Οργανισμός Περιβάλλοντος και Διατροφής Ηλέσιον θα συμμετάσχει στην διεθνούς εμβέλειας έκθεση Food Expo που ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Μετά την πολύ επιτυχημένη συμμετοχή στην περυσινή διοργάνωση, η ομάδα του Ηλέσιον θα βρίσκεται και φέτος στις… επάλξεις για να μιλήσει στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες για την δράση του Οργανισμού και παρουσιάσει τα νέα, αλλά και τα καθιερωμένα καινοτόμα προϊόντα της έρευνάς μας.

Μαζί με όλους τους οίνους μας που παράχθηκαν στο ξεκίνημά μας, γνωριμία με τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες του χώρου θα επιδιώξουν και οι βιολογικοί άκρατοι οίνοι, φυσικής οινοποίησης, του Ηλέσιον, όπως ο Ροδίτης Αλεπού του 2016, ο Μειλίχιος του 2013 και το Κοκκινέλι του 2011.

Επίσης, την δική τους ιδιαίτερη ταυτότητα θα παρουσιάσουν το Ειδύλλι (δροσοσταλίδα σταφυλιού), το Σταφυλόμελο (το φυτικό μέλι) και το Οινόσταγμα. 

Περίοπτη θέση στο περίπτερό μας θα έχουν, βέβαια, το άγριο βιολογικό ρύζι φυσικής καλλιέργειας «Ρυζείς» καθώς και τα βιολογικά ρύζια, ρυζάλευρα και Ρυζογκοφρέτες «Σπερχειού».

Επειδή η καλλιέργεια οίνου και τροφής χωρίς χημικές παρεμβάσεις δεν είναι μυστικό, αλλά όαση στο ταλανισμένο πεδίο της διατροφής, ο θα σας περιμένουμε στην έκθεση για να μοιραστούμε μαζί σας το «know how»… με την ευχή να βρει κι άλλους συνοδοιπόρους.

Tο περίπτερο του Οργ. Ηλέσιον θα βρίσκεται στην αίθουσα (hall) 1 και στην θέση (stand) C06/D05 κάτω από την «ομπρέλα» της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Πατήστε εδώ για την δωρεάν πρόσκλησή σας στην έκθεση

Πατήστε εδώ για την πρόσβασή σας στην έκθεση

Ιστοσελίδες: helession.com

FOOD EXPO
16 – 18 Μαρτίου 2019
στο Metropolitan Expo
(Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος)

Αίθουσα (hall) 1, θέση (stand): C06/D05