Δυναμικό “παρών” του Οργ. Ηλέσιον στην FOOD EXPO

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την συμμετοχή του Οργανισμού Περιβάλλοντος Ηλέσιον στην διεθνή έκθεση FOOD EXPO, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αττική:

10 – 12 Μαρτίου 2018 στο Metropolitan Expo

Ηλέσιον:   Αίθουσα-Hall: 1    Θέση-Stand: E34

Ο Οργανισμός Ηλέσιον έχει αφιερώσει το έργο του στην διάσωση της διατροφικής μας κληρονομιάς.

Παράγει βιολογικά προϊόντα σταφυλής χωρίς συντηρητικά θειώδη και χωρίς φιλτράρισμα! Επίσης παράγει βιολογικό ρύζι και βιολογικό άγριο ρύζι φυσικής καλλιέργειας.

Στο πλαίσιο των εκθέσεων αυτών θα έχουμε την δυνατότητα να συναντηθούμε, να γνωρίσετε τα νέα προϊόντα μας, να εκτιμήσετε τα παλαιότερα και να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω στην παραγωγή τροφής χωρίς χημικές παρεμβάσεις, στην φιλοσοφία –πάντα- της φυσικής βιολογικής καλλιέργειας.

Μαζί με όλους τους οίνους που παράχθηκαν στο ξεκίνημά μας, γνωριμία με τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες του χώρου θα επιδιώξουν βιολογικοί άκρατοι οίνοι Ηλέσιον, φυσικής οινοποίησης, ο Ροδίτης Αλεπού, ο Μειλίχιος και το Κοκκινέλι. Καθώς επίσης το Ειδύλλι (δροσοσταλίδα σταφυλιού), το Σταφυλόμελο (το φυτικό μέλι) και το Οινόσταγμα που αποτελεί απόσταγμα οίνου. 

Περίοπτη θέση στο περίπτερό μας θα έχουν βεβαίως τα βιολογικά ρύζια και ρυζάλευρα «Σπερχειού», καθώς και το βιολογικό άγριο ρύζι φυσικής καλλιέργειας «Ρυζείς» που η ΑΜΚΕ Ηλέσιον καλλιεργεί στην περιοχή NATURA του Σπερχειού ποταμού στην Φθιώτιδα.

Επειδή η καλλιέργεια οίνου και τροφής χωρίς χημικές παρεμβάσεις δεν είναι μυστικό αλλά… όαση στο ταλανισμένο πεδίο της διατροφής, ο Οργ. Ηλέσιον θα σας περιμένει στην FOOD EXPO 2018 για να μοιραστεί μαζί σας το «know how»… με την ευχή να βρει κι άλλους συνοδοιπόρους.

Σας περιμένουμε!

Δείτε αναλυτικά τα προγράμματα και τα στοιχεία της έκθεσης:

FOOD EXPO 10-12 Μαρτίου 2018