Πρόσκληση στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018

Το Ηλέσιον θα παρουσιάσει τα καινοτομικά του προϊόντα

Θα ήταν ιδιαίτερη η χαρά μας να σας συναντήσουμε στο περίπτερό μας στην Διεθνή Έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018:

Στις 26 με 29 Ιανουαρίου 2018

Περίπτερο: Α02 Θέση: P5

στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας

Λεωφ. Ποσειδώνος (πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού)

Ο Οργανισμός Ηλέσιον δεν θα μπορούσε να λείπει από μία έκθεση διεθνούς εμβέλειας όπως είναι η ΕΞΠΟΤΡΟΦ. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσoυμε τα πρωτοποριακά προϊόντα μας σε χιλιάδες επισκέπτες.

Μετά την πολύ επιτυχημένη συμμετοχή στην περυσινή διοργάνωση, η ομάδα του Ηλέσιον ετοιμάζεται να καταπλήξει και φέτος τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες με τα νέα αλλά και τα καθιερωμένα καινοτομικά προϊόντα του Οργανισμού μας.

Μαζί με όλους τους οίνους μας που παράχθηκαν από το ξεκίνημά μας, γνωριμία με τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες του χώρου θα επιδιώξουν οι φετινοί βιολογικοί άκρατοι οίνοι Ηλέσιον, φυσικής οινοποίησης… Ο Ροδίτης Αλεπού και ο Νυκτήλιος, καθώς επίσης το Ειδύλλι, το Σταφυλόμελο (το φυτικό μέλι) και το Οινόσταγμα που αποτελεί απόσταγμα οίνου. 

Περίοπτη θέση στο περίπτερό μας θα έχουν βεβαίως τα βιολογικά ρύζια και ρυζάλευρα Σπερχειού, καθώς και το βιολογικό άγριο ρύζι φυσικής καλλιέργειας «Ρυζείς».

Επειδή η καλλιέργεια οίνου και τροφής χωρίς χημικές παρεμβάσεις δεν είναι μυστικό αλλά όαση στο ταλανισμένο πεδίο της διατροφής, Ο Οργ. Ηλέσιον θα σας περιμένει στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018 για να μοιραστεί μαζί σας το «know how»… με την ευχή να βρει κι άλλους συνοδοιπόρους.

Tο περίπτερό μας θα βρίσκεται κάτω από την «ομπρέλα» της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Πατήστε εδώ για την δωρεάν πρόσκλησή σας στην έκθεση

Πατήστε εδώ για την πρόσβαση σας στην έκθεση

 

Με εκτίμηση,

Έμμη Πανούση

Ηλ.Ταχ: helession@gmail.com

Τηλ: 210-5222323,

Κιν: 69-45358916