Εν μέσω καραντίνας ανοίξαμε φτερά!

Συνεχίζουμε με γνώμονα την παράδοση και αρωγό την τεχνολογία!

Ο Μάρτιος του 2021 είναι άλλος ένας από τους ιδιαίτερους μήνες που διανύουμε όλοι μαζί, σε παγκόσμιο επίπεδο, στην μετά τον κορονοϊό εποχή. Ιδιαίτερα για την οικονομία και την αγορά, είναι άλλος ένας μήνας προσπάθειας, υπομονής και επιμονής με την ελπίδα ενός αισιόδοξου αύριο και γι’ αυτό συμμετείχαμε στην 1η ψηφιακή έκθεση προϊόντων τροφίμων και ποτών “The DeliFairby EXPOTROF!

Η φυσικότητα που διέπει τα προϊόντα μας και από την οποία πηγάζει η φιλοσοφία μας, εντυπωσιάζει εκείνους που ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν και να ξανασυναντήσουν την φρέσκια νοοτροπία διατροφής που προϋπάρχει στον τρόπο ζωής του αρχαίου Έλληνα και που δεν σχετίζεται με τη μαζικότητα του συμβατικού σύγχρονου τρόπου σκέψης και ζωής. Αυτό πιστοποιείται κι από τα αποτελέσματα της ανάλυσης των προϊόντων Ηλέσιον από ΕΚΠΑ.

Το ενδιαφέρον για τον φυσικό άκρατο οίνο, το “Ειδύλλι”, το “Σταφυλόμελο”, τα καινοτόμα βιολογικά, φυτοφαγικά (vegan), και χωρίς συντηρητικά προϊόντα μας που τον καθιστούν κεκραμένο (κρασί). Επίσης το άγριο βιολογικό ρύζι μας “Ρυζείς”, τα ρύζια, τα ρυζάλευρα και τις ρυζογκοφρέτες «Σπερχειού» ήταν μερικά από τα προϊόντα, που τράβηξαν τα βλέμματα και τα οποία περήφανα προτείνουμε!

Με ενδιαφέρον και αγάπη για τη διάσωση της διατροφικής μας κληρονομιάς και της βιοποικιλότητας συνεχίζουμε και προχωρούμε!

Η Κοινότητα του Οργ. Ηλέσιον