Νέα εκθεσιακά ραντεβού για τον Οργανισμό Ηλέσιον

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την συμμετοχή του Οργανισμού Ηλέσιον στις διεθνείς εκθέσεις Detrop Boutique στην Θεσσαλονίκη, στην FOOD EXPO, και στην έκθεση ΑΝΘΕΛΩ «Νέοι τρόποι διατροφής – Νέοι τρόποι ζωής» στην Αθήνα, που θα πραγματοποιηθούν τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο 2018.

Ο Οργανισμός Ηλέσιον έχει αφιερώσει το έργο του στην διάσωση της διατροφικής μας κληρονομιάς.

Παράγει βιολογικά προϊόντα σταφυλής χωρίς συντηρητικά θειώδη και χωρίς φιλτράρισμα! Επίσης παράγει βιολογικό ρύζι και βιολογικό άγριο ρύζι φυσικής καλλιέργειας.

Στο πλαίσιο των εκθέσεων αυτών θα έχουμε την δυνατότητα να συναντηθούμε, να γνωρίσετε τα νέα προϊόντα μας, να εκτιμήσετε τα παλαιότερα και να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω στην παραγωγή τροφής χωρίς χημικές παρεμβάσεις, στην φιλοσοφία –πάντα- της φυσικής βιολογικής καλλιέργειας.

Μαζί με όλους τους οίνους που παράχθηκαν στο ξεκίνημά μας, γνωριμία με τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες του χώρου θα επιδιώξουν βιολογικοί άκρατοι οίνοι Ηλέσιον, φυσικής οινοποίησης, ο Ροδίτης Αλεπού, ο Μειλίχιος και το Κοκκινέλι. Καθώς επίσης το Ειδύλλι (δροσοσταλίδα σταφυλιού), το Σταφυλόμελο (το φυτικό μέλι) και το Οινόσταγμα που αποτελεί απόσταγμα οίνου. 

Περίοπτη θέση στο περίπτερό μας θα έχουν βεβαίως τα βιολογικά ρύζια και ρυζάλευρα «Σπερχειού», καθώς και το βιολογικό άγριο ρύζι φυσικής καλλιέργειας «Ρυζείς» που η ΑΜΚΕ Ηλέσιον καλλιεργεί στην περιοχή NATURA του Σπερχειού ποταμού στην Φθιώτιδα.

Επειδή η καλλιέργεια οίνου και τροφής χωρίς χημικές παρεμβάσεις δεν είναι μυστικό αλλά… όαση στο ταλανισμένο πεδίο της διατροφής, o Οργ. Ηλέσιον θα σας περιμένει στην Detrop Boutique 2018, στην FOOD EXPO 2018 και στην έκθεση ΑΝΘΕΛΩ για να μοιραστεί μαζί σας το «know how»… με την ευχή να βρει κι άλλους συνοδοιπόρους.

Σας περιμένουμε!

Δείτε αναλυτικά τα προγράμματα των εκθέσεων:

Detrop Boutique στην Θεσσαλονίκη στις 24 – 26 Φεβρουαρίου 2018

ΑΝΘΕΛΩ στην Αθήνα στις 25 Φεβρουαρίου 2018

FOOD EXPO στην Αττική στις 10-12 Μαρτίου 2018