Δυναμικό παρών του Ηλέσιον στο GRBossible 2018

Στο GRBossible η καινοτομία είναι ο ίδιος ο άνθρωπος και το ταξίδι της εξερεύνησης εαυτού και ευκαιριών προς έναν προορισμό αλλαγής και αναγέννησης.

Πάνω σ’ αυτή τη βάση, οργανώνεται και φέτος από το Skywalker.gr το 3ο Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible 2018. Το διήμερο φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στον Πολυχώρο Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ, στη 1 και 2 Δεκεμβρίου, από τις 10π.μ. έως τις 19:00π.μ.

Στόχος, του Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible, είναι η διερεύνηση των αναγκών και των δυνατοτήτων, των ευκαιριών και των αποφάσεων που αφορούν στη γέννηση της επιχειρηματικής ιδέας, στην υποστήριξη και στην ανάδειξη νέων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και στην πληροφόρηση, τη δικτύωση και τη φυσική αλληλεπίδραση όλων των ενδιαφερομένων για το επιχειρηματικό οικοσύστημα.

Στο πλαίσιο αυτό του Φεστιβάλ, οι άνθρωποι του Οργανισμού Περιβάλλοντος και Διατροφής Ηλέσιον θα παρουσιάσουμε τα νέα καινοτόμα προϊόντα, θα κάνουμε γευστικές δοκιμές στα παλαιότερα και θα ανταλλάξουμε απόψεις πάνω στην παραγωγή τροφής χωρίς χημικές παρεμβάσεις, πάντα στην φιλοσοφία της φυσικής βιολογικής καλλιέργειας.

Μαζί με όλους τους οίνους που παράχθηκαν στο ξεκίνημά μας το 2008, γνωριμία με τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες του χώρου θα επιδιώξουν οι νέοι φυσικής οινοποίησης βιολογικοί άκρατοι οίνοι του Ηλέσιον: Ροδίτης Αλεπού, Μειλίχιος και Κοκκινέλι, καθώς επίσης το Ειδύλλι (δροσοσταλίδα σταφυλιού), το Σταφυλόμελο (το φυτικό μέλι) και το Οινόσταγμα που αποτελεί απόσταγμα οίνου. 

Περίοπτη θέση στο περίπτερό μας θα έχουν βεβαίως τα βιολογικά ρύζια και ρυζάλευρα «Σπερχειού», καθώς και το βιολογικό άγριο ρύζι φυσικής καλλιέργειας «Ρυζείς» που ο Οργ. Ηλέσιον καλλιεργεί στην περιοχή NATURA του Σπερχειού ποταμού στην Φθιώτιδα.

Επειδή η καλλιέργεια οίνου και τροφής χωρίς χημικές παρεμβάσεις δεν είναι μυστικό αλλά… όαση στο ταλανισμένο πεδίο της διατροφής, ο Οργ. Ηλέσιον θα σας περιμένει 3ο Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible 2018  για να μοιραστεί μαζί σας το «know how»… με την ευχή να βρει κι άλλους συνοδοιπόρους.

Η 3η συνάντηση του ελληνικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος, άλλωστε, θα πραγματοποιηθεί σε ενιαίο φυσικό χώρο με στόχο την αλληλεπίδραση και τη συνεργασία μεταξύ των συμμετεχόντων και την πρόσβαση σε πληροφορίες, πόρους και υπηρεσίες υποστήριξης της επιχειρηματικής ιδέας.