Στην Θεσσαλονίκη… με αγάπη!

Ο Οργ. Ηλέσιον παρών στην Detrop Oenos 2019

Πιστοί στο ραντεβού μας με τους καταναλωτές της Βόρειας Ελλάδας και των Βαλκανίων, με χαρά σας ανακοινώνουμε την συμμετοχή του Οργανισμού Περιβάλλοντος Ηλέσιον στην Διεθνή Έκθεση Detrop Oenos, που θα πραγματοποιηθεί στις 2, 3 και 4 Μαρτίου 2019 στην Θεσσαλονίκη.
Στο πλαίσιο της έκθεσης αυτής, θα έχουμε την δυνατότητα να συναντηθούμε, να γνωρίσετε τα νέα προϊόντα μας, να εκτιμήσετε τα παλαιότερα και να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω στην παραγωγή τροφής χωρίς χημικές παρεμβάσεις, στην φιλοσοφία –πάντα- της φυσικής βιολογικής καλλιέργειας.
Μαζί με όλους τους οίνους που παράχθηκαν στο ξεκίνημά μας, γνωριμία με τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες του χώρου θα επιδιώξουν βιολογικοί άκρατοι οίνοι Ηλέσιον, φυσικής οινοποίησης, ο Ροδίτης Αλεπού, ο Μειλίχιος και το Κοκκινέλι. Καθώς επίσης το Ειδύλλι (δροσοσταλίδα σταφυλιού), το Σταφυλόμελο (το φυτικό “μέλι”) και το Οινόσταγμα που αποτελεί απόσταγμα οίνου.
Περίοπτη θέση στο περίπτερό μας θα έχουν βεβαίως τα βιολογικά ρύζια και ρυζάλευρα και ρυζογκοφρέτες «Σπερχειού», και βέβαια το βιολογικό άγριο ρύζι φυσικής καλλιέργειας «Ρυζείς», που παράγουμε στην περιοχή NATURA του Σπερχειού ποταμού στην Φθιώτιδα.
Ο Οργανισμός Ηλέσιον έχει αφιερώσει το έργο του στην διάσωση της διατροφικής μας κληρονομιάς. Παράγει βιολογικά προϊόντα σταφυλής χωρίς συντηρητικά θειώδη και χωρίς φιλτράρισμα! Επίσης παράγει βιολογικό ρύζι και βιολογικό άγριο ρύζι φυσικής καλλιέργειας.
Επειδή η επιτυχημένη παραγωγή οίνου και τροφής, χωρίς χημικές παρεμβάσεις, δεν είναι μυστικό αλλά… όαση στο ταλανισμένο πεδίο της διατροφής, θα σας περιμένουμε στην Detrop Oenos 2019, για να μοιραστούμε μαζί σας το «know how»… με την ευχή να βρούμε ακόμα περισσότερους συνοδοιπόρους.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά στην Detrop Oenos 2019,

στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στην θέση C10.5.

Λεωφόρου Στρατού και της 3ης Σεπτεμβρίου, Θεσσαλονίκη.

Τηλέφωνο: 6978771777